Vitberg ochranný štít na tvár vel. pre deti - sada 2ks + pouzdro

Pohodlný a elegantný ochranný mini štít vyrobený z najlepších certifikovaných materiálov, ktoré príjemne priľnú k tvári a nespôsobujú odreniny. Vytvarovaný a prispôsobený tak, aby nevadil dioptrickým ani ochranným okuliarom. Ozdobte deťom, alebo aj sebe ochranný štít najrôznejšími grafickými doplnkami a vykúzlite ostatným úsmev na tvári. Vydrží až 200 dní. V sade 2x mini štít a 1 x puzdro.

14,15 €

11,79 € bez DPH

Množstvo
Pridať do obľúbených

Dostupná doprava
  • DPD SK 14,04 €
  • 2-3 dny

  • Zásielkovňa 4,50 €
  • 3-5

  • Slovenská pošta 10,02 €
  • Do 5 pracovných dní

Pohodlný a elegantný ochranný mini štít vyrobený z najlepších certifikovaných materiálov, ktoré príjemne priľnú k tvári a nespôsobujú odreniny. Ochranný štít je vytvarovaný a prispôsobený tak, aby nevadil dioptrickým ani ochranným okuliarom, čo ocenia nejeden z vás.

Ozdobte deťom, alebo aj sebe ochranný štít najrôznejšími grafickými doplnkami a vykúzlite ostatným úsmev na tvári. Ochranný štít je veľmi odolný a pokiaľ nie je mechanicky poškodený, vydrží až 200 dní.
Každé balenie obsahuje 2x mini štít a 1 x puzdro.

Vyvinuli sme maximálne úsilie, aby sme navrhli dokonalý štít na nos a ústa. Ale aby to bolo skutočne dokonalé, nemôže to byť univerzálne. V tomto prípade univerzálnosť nie je výhodou, ale nevýhodou. Ak chceme, aby bol Vitberg Mini Shield pohodlný, hoci 8 hodín denne, je potrebné zvoliť správnu veľkosť.

Za týmto účelom uvádzame veľkostnú tabuľku. Kľúčové je meranie od osi nosa po prednú časť ucha (rozmer C na obrázku veľkosti).

Naše štatistiky ukazujú, že 60% ľudí u nás nakupuje veľkosť M, 26% veľkosť L, iní kupujú veľkosť S alebo Vitberg Mini Shiel KIDS (k dispozícii v jednej veľkosti pre deti vo veku od 6 do 11 rokov).

Vitberg
061398

Tabuľka dát

Veľkosť
pre deti (6-11 rokov)

Mohlo by vás zaujať aj