Košík
0
Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky
Počet položiek: 0
0,00 €
Spolu (s DPH)
0,00 €
Koneteollisuus Oy tenderizer na mäso KT-PK
Tenderizér KT-PK od fínskeho výrobcu Koneteollisus je prémiovým zariadením na trhu so zariadeniami na spracovanie mäsa.
- Zariadenie je určené na prepracovanie (zvláčnenie) akéhokoľvek vykosteného plátku mäsa a výrazne zníženie potrebnej doby pre jeho nasledovné tepelné opracovanie (až 40% šetrenie).
- Mäso si takto dokáže zachovať viac chutí a lepšie drží tvar.
- Zloženie tenderizéra pozostáva zo 74 nožov a 880 bodcov pre kvalitné zvláčnenie.
- Tenderizér KT-PK je možné dovybaviť plátkovačom mäsa na tzv. nudličky z roztečom 10 mm.
- Zariadenie je z celo nerezovej konštrukcie určené pre producentov mäsových výrobkov alebo väčšie kuchyne.
- Veľkosťou veľmi mále ale výkonné zariadenia. Špeciálne navrhnuté tak aby bolo malé a ľahké pre jednoduché umiestnenie.
- Vstupný otvor tenderizéra je konštruovaný tak, aby sa zabránilo možnosti prístupu prstov operátora medzi čepele nožov.
- V prípade posunutia bezpečnostného krytu sa motor automaticky zastaví.
- Špirála šneku a prevodový mechanizmus bežia v olejovom ložisku, a preto nepotrebujú žiadne ďalšie mazanie.
- Hriadele sú vybavené guličkovými ložiskami.
- Tenderizer sa ľahko čistí. Kryt ostria a ochranný kryt možno vybrať a vyčistiť.