Na zabezpečenie vysokej hygienickej úrovne pri práci s potravinami Vám ponúkame napríklad ergonomicky tvarované štíty na tvár
v bežných veľkostiach, vrátane veľkosti a špeciálnej úpravy pre deti. Pohodlný a moderne designovaný ochranný mini štít je vyrobený
z len z tých najkvalitnejších certifikovaných materiálov, ktoré aj pri dlhšom nosení nespôsobujú otlačeniny alebo odreniny. Tieto štíty je možné bez problémov nosiť aj spoločne s okuliarmi, a to ako s ochrannými, tak aj dioptrickými.

Ďalším nepostrádateľným prvkom hygieny a ochrany, a to ako na prácu v kuchyni, mäsiarstve, obchode alebo samozrejme aj doma, sú zástery. Záster existuje viac typov a my Vám môžeme ponúknuť ako klasické plátené, tak aj plastové – polyuretánové av neposlednom rade aj krúžkové, ktoré sú vyrobené z kovu, ktoré ocenia predovšetkým profesionálni mäsiari.

Časti tela, ktoré sú pri práci s mäsom snáď najviac exponované, sú pochopiteľne ruky a je potrebné ich obzvlášť chrániť. Na tento účel sa perfektne hodia nami ponúkané rukavice. Na prácu vo vlhkom prostredí Vám skvele poslúžia pletené rukavice s vysoko kvalitným nitrilovým povlakom a na prácu s ostrými nástrojmi sú veľmi vhodné kovové ochranné rukavice. Kovové ochranné rukavice ponúkame s manžetami v niekoľkých dĺžkach, pričom tá najväčšia ponúka ochranu pre celú ruku až po rameno. Pre ideálnu funkčnosť ochranných rukavíc a ich najlepšie padnutie sú nanajvýš vhodné flexibilné napínače na rukavice. Tieto napínače sú vhodné pre všetky typy a veľkosti rukavíc a zaistí, že rukavice vždy zostanú presne na svojom mieste.

V skratke, s našimi ochrannými pomôckami sa nemusíte báť vôbec ničoho.

Comments (0)

No comments at this moment