Z Holandska až do slovenských rúk

Jedno známe ľudové príslovie hovorí: Zlaté české ručičky. Je to vyjadrenie toho, že Česi sú mnohokrát veľmi šikovní, a to snáď v každom odbore. Značka MAXIMA predstavuje výrobca z Holandska a keď sa spojí holandský produkt s českým fortieľom, vznikne niečo špičkového. Niet divu. MAXIMA má čo ponúknuť tak na profesionálnej úrovni, tak na hobby úrovni. Nemusíte byť priamo mäsiar
a údenár z povolania a napriek tomu si z ponuky taktiež vyberiete to svoje. Prejdite si náš sortiment MAXIMA.

Všetko pekne pohromade na jednom mieste

Pod značkou MAXIMA nájdete bez preháňania kompletné gastro vybavenie. Všetko pekne na jednom mieste a pohromade. Nemusíte už hľadať nikde inde. K dispozícii vám sú napr. ručné miešačky, plničky klobás, mlynčeky na mäso, krájačky na salámy, píly na kosti, vákuové balíčkyklipsovačky a ďalšie potrebné vybavenie tohto profesijného odvetvia. Prezrite si v kľude celú našu ponuku značky MAXIMA. Poraďte sa s nami, radi vám so všetkým pomôžeme.

Maximálna kvalita za rozumnú cenu

Svoj um a profesijné česť môžete smelo spojiť s produktmi MAXIMA. Nebudete nijako sklamaní. Z Holandska sa k vám dostane špičková kvalita za rozumnú cenu. Už len toto spojenie hovorí samo za seba. Výrobky MAXIMA sú nerezové, je tu jednoduchý servis
a bezproblémová dostupnosť náhradných dielov. Investície vložené do vybavenia produkty MAXIMA sa vám tak čoskoro vráti
a pridanou hodnotou bude nepochybne aj spokojnosť vašich zákazníkov.

Ručné miešačka MAXIMA

Pozrime sa spoločne napríklad na ručné miešačku MAXIMA na mäsovej zmesi. Vybrať si môžete v rôznych prevedeniach - 10, 20, 30, 40, 50 litrov. Ručné miešačka je samozrejme z nehrdzavejúcej ocele. Je spoľahlivá, hladko a dokonale mieša. Mixér sa môže otáčať dvoma smermi. Ľahko sa čistí. Celkovo predstavuje ručná miešačka MAXIMA silného a kvalitného pomocníka pre váš prevádzku.

MAXIMA ručná plnička na jaternice a klobásy

Ďalším z produktov je napr. MAXIMA ručné plnička na jaternice a klobásy. Opäť je plnička vyrobená z nerezovej ocele. Výborne slúži pre domácu výrobu spomínaných produktov. Má dve rýchlosti pre dokonalé dávkovanie. Ľahko sa čistí a výstupná časť je odnímateľná.
S MAXIMA ručné plničkou na jaternice a klobásy budete stopercentne spokojní. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať, radi vám poradíme.

Comments (0)

No comments at this moment