Vziať to za správny začiatok i koniec

Iste ste si všimli, rozvešané salámy v predajňa mäsa a údenín alebo jaternice, ktoré sú klasicky "utesnenené". Podobný obrázok je všeobecne známy. Je to predsa tak jednoduché, výrobok musí nejako držať pohromade. K tomu slúžia v mäsiarskom priemysle klipsne a očká. Stručne povedané, máme ich pre uzatváranie umelých či prírodných čriev pri výrobe salám, jaterníc, jelít, šuniek, paštéty a pod. Klipsne a očká sú síce drobností, a však nepostrádateľné drobností. Aj tu platí, že budúcu pochúťku treba vziať za správny začiatok i koniec.

Viac ako tridsaťročné skúsenosti

Klipsne (spony alebo klipy) a očká (niekedy nazývané aj úväzky) sú pre nás dôverne známym produktom. Máme bohaté, viac ako tridsaťročné, skúsenosti s ich výrobou. Od nás dostanete klipsne a očká priamo od výrobcu, teda bez priekupníkov. Prakticky neplatíte nič navyše. Naše klipsne sú overené veľkými i malými firmami. Používame výhradne certifikované materiály pre potravinársky priemysel. Pozrite sa do našej ponuky. Pýtajte sa na všetko, čo vás zaujíma.

Žiadny typ nie je prekážkou

Ako už bolo povedané, klipsne a očká vyrábame v našej firme. Našim zákazníkom vieme zabezpečiť každý typ ktorý aktuálne potrebujú. Dodávame klipsne na manuálne, poloautomatické či automatické klipsovačky. Na potreby zákazníka vieme veľmi rýchlo reagovať a pomôcť aj zo servisom stroja alebo urgentným dodaním. Tovar od nás budete mať v čo najkratšom termíne. Vaša výroba údenín sa môže spoľahnúť že salámy či jaternice sa plynulo dostanú ku koncovým spotrebiteľom. Neváhajte nás kontaktovať.

Klipsne a očká to jednoducho istia na prvú dobrú

Mäsiarsky priemysel, a to v akejkoľvek forme, potrebuje špičkové zariadenia. To je v dnešnej dobe úplne bez debát. Sami mäsiari
a údenári to vedia najlepšie. Vynaložené úsilie sa potom vráti v spokojnosti zákazníkov. Klipsne a očká sú takým "malým" pomocníkom, však veľmi významným. Bez toho, aby bola práca oveľa zložitejšia a pomalšia. Naše klipsne a očká vám všetko uľahčia.
Spojte sa s nami, radi vám všetkým pomôžeme.

Comments (0)

No comments at this moment