Saturday, April 30, 2022 v: Novinky diváci: 16

Korenie pre každé varenie

Rozličné korenie, ktoré dnes vnímame ako nevyhnutnosť pri varení, bolo ešte pred zhruba dvesto rokmi drahou a luxusnou záležitosťou. Dnes už si ani nevieme predstaviť prípravu jedál bez použitia nášho obľúbeného korenia a „plané“ jedlo väčšina z nás prijíma len s veľkou nevôľou.

Našťastie sa však v dnešnej dobe nemusíme v žiadnom prípade obávať, že by sme museli naše obľúbené korenie oželieť. Korenie obvykle používame na vylepšenie chuti a vône pokrmov a môže tiež niekedy slúžiť na konzerváciu potravín. Na výrobu korenia sa používajú buď sušené alebo čerstvé časti určitých rastlín. Z potravinárskeho hľadiska je korenie radené medzi pochutiny čiže poživatiny, ktoré nemajú účel zasýtiť, ale práve iba ochutiť.

Sme veľmi radi, že Vám spoločnosť MASOSTROJE môže novo ponúknuť korenie tej najvyššej kvality, a navyše v praktických veľkých gramážach, na použitie najmä vo väčších gastro prevádzkach.

Ponúkame Vám tieto najbežnejšie používané korenia:

Komentáre

Zanechajte svoj komentár